Астрологічний прогноз на листопад 2016

Астрологічний прогноз на листопад 2016

Овен (20 березня – 19 квітня)
На початку місяця у вас з’явиться нагода проявити свій характер і підвищити статус. Використовуючи її, зверніть особ­ливу увагу, щоб випадково не образити когось, чия думка для вас важлива. У середині листопада намагайтеся дещо менше мріяти. Це може стати на заваді вмінню об’єктивно оцінити ситуацію і відповідним чином відреагувати на неї. Наприкінці місяця зверніть увагу на свої фінанси. Не позичайте грошей самі, не давайте в борг, витрачайте заощадження тільки на те, що вам дійсно потрібно.
Особливо сприятливі дні гороскопа: 1, 10, 18 і 30 листопада. Дні, в які Овнам слід більше пильнувати: 9, 18 та 20.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Якщо на початку місяця у вас виникне відчуття постійної втоми, зверніться по допо­могу до тих, хто вас любить. Батьки, друзі й ваша друга половинка зможуть підняти вам настрій. Після десятих чисел листопада з обережністю поставтеся до навколишніх. Є ймовірність того, що дехто спробує скористатися вашою довірливістю. Не повідомляйте нікому свої паролі, не переводьте гроші електронними платежами за сумнівні послуги або товари. У двадцятих числах місяця гороскоп радить Тельцям фліртувати й кокетувати.
Особливо сприятливі дні: 3, 11, 13 і 26 листопада. Дні, в які Тельцям слід бути обережними: 14, 22 і 24.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Цього місяця зірки радять Близнюкам не перевантажувати себе фізично. Якщо любите займатися спортом, віддайте перевагу плаванню, йозі або ходьбі. У середині місяця варто приділити більше уваги собі. Зазвичай ви щедро витрачаєте вільний час на рідних і близьких, забуваючи про власні інтереси. Тож займіться нарешті тим, що вам подобається. Якщо ваше хобі потребує грошових вкладень, зірки радять витрачати стільки, скільки потрібно. У другій половині місяця зверніть увагу на особисті стосунки. Настав час узятися за цю справу серйозно й поставити партнеру цілком конкретні вимоги.
Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 6, 14, 17 і 27 листопада. Дні, в які Близнюкам слід бути обережними: 12, 16 і 25.

Рак (21 червня – 22 липня)
Листопад буде радісним і абсолютно безхмарним для представників цього знаку. Початок місяця обіцяє приємні знайомства. Якщо ви самотні – скористайтеся увагою протилежної статі, відповідайте на залицяння, приймайте запрошення приємно провести час. Якщо ж ви в парі, то вам також не уникнути підвищеної до себе уваги. Що в цій ситуації робити, вирішувати вам. Однак пам’ятайте: необережна поведінка може стати приводом для цілком обґрунтованих ревнощів вашої другої половинки. Гороскоп на листопад обіцяє Ракам успіх у грошових справах. Ви отримаєте вигідну пропозицію стосовно роботи, від якої й не думайте відмовлятися. Також зірки радять брати участь у благодійності, віддавати гроші на пожертви.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 14, 19 і 23 листопада. Дні, в які Ракам слід бути більш обережнішими: 10, 20 і 26.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Леви будуть неймовірно звабливими і привабливим протягом усього листопада. І це невипадково, адже зірки впливають таким чином, що ви буде випромінювати потужну сексуальну енергію. Скористайтеся цим, якщо вам бракує уваги від протилежної статі. Зараз у Левів є всі шанси для того, щоб побудувати тривалі відносини. Якщо перебуваєте у стосунках, ваш партнер також буде під вашим впливом. Ви отримуватимете подарунки та інші явні ознаки закоханості. Кінець листопада обіцяє Левам зміни на службі.
Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 6, 11, 19 і 27 листопада. Дні, в які Левам слід бути обережними: 10, 16 і 23.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
На початку місяця ваш друг чи товариш доведе свою відданість якимось вчинком. Можливо, він заступиться за вас або підтримає у важку хвилину. Загалом місяць пройде для Дів рівно, без приголомшливих новин чи потрясінь. Вірогідні приємні несподіванки від вашої другої половинки. Якщо ви самотні, то в середині листопада очікуйте нове приємне знайомство. У вашому оточенні з’явиться людина, яка буде активно намагатися заволодіти увагою і часом. Щоб уникнути неприємних відчуттів, не соромтеся сказати «ні». Кінець місяця порадує Дів появою вільного часу на роботі. Використовуйте його в своїх інтересах, займіться тим, що приносить вам задоволення.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 9, 13, 19 і 27 листопада. Дні, в які Дівам слід пильнувати: 3, 15 і 24.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Цього місяця зірки радять не боятися ризику, оскільки фортуна буде на вашому боці. Гороскоп на листопад 2016 року обіцяє Терезам: усе, що б вони не зробили, завершиться успіхом. Водночас не забувайте пильнувати за своїми словами і вчинками. Невдало сказане слово може надовго зіпсувати ставлення оточуючих. Краще поводьтеся природньо і просто. Під кінець місяця Терезам доведеться стати для когось утіхою і підтримкою. Не відмовляйтеся від цієї ролі, навіть якщо вона не дуже приємна, оскільки згодом отримаєте за це винагороду.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 5, 11 та 24 листопада. А от 9, 13 і 26-го Терезам слід бути обережними.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
На Скорпіонів може очікувати потік щирості від малознайомої людини на початку листопада. Зірки радять вам чемно вислухати і не пускати цю інформацію далі. У листопаді будьте уважні під час грошових розрахунків. Не витрачайте грошей на непотрібні речі, а, працюючи з документами, уважно ознайомлюйтеся з текстом. Також у цей період Скорпіони отримуватимуть особливу енергію від музики. Слухайте ваших улюблених виконавців, відвідуйте концерти, а якщо любите і вмієте співати, то робіть це від душі. У спілкуванні віддавайте перевагу старшим за себе колегам і друзям.
Особливо сприятливі дні гороскопа Скорпіонів для будь-яких справ і починань: 5, 12, 19 і 20. Дні, в які слід бути обережними: 1, 28 і 30.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
У листопаді Стрільці зможуть «перепочити» від тієї роботи, що навалилася на них у жовтні. Можете взяти відпустку й поїхати відпочити. Особливо відпочинок вдасться тим, хто буде насолоджуватися ним на самоті. Можна добре відпочити й удома. Влаштуйте собі вечір зі смачними наїдками, ванною при свічках із піною, послухайте улюблену музику чи перегляньте улюблений фільм. У середині місяця зорі настійно рекомендують Стрільцям говорити правду. Якщо в деяких випадках це неможливо, краще просто промовчіть.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 3, 11, 17 і 27 листопада. Дні, в які слід бути обачними: 10, 19 і 25.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Листопад – найкращий час, коли варто проявити емоції. Звісно, вони мають бути вик­люч­но позитивними. Якщо те, що відбувається навколо, не сприяє цьому, то не завадить і допомогти собі. Навіть якщо протягом цього часу і виникатимуть якісь непорозуміння чи проблеми, вони швидко вирішаться й не потребуватимуть ваших надмірних зусиль і нервувань. Зберігати спокій у листопаді зірки рекомендують і в особистих стосунках. Що менше ви будете нагадувати друзям про себе, то більша вірогідність того, що вони скучать за вами й самі шукатимуть спілкування. У кінці листопада Козерогам варто приділити більше часу стосункам із рідними та близькими людьми.
Особливо сприятливі дні гороскопа Козерогів для будь-яких справ і починань: 1, 9, 11 і 20 листопада. Дні, в які слід бути обережними: 8, 19 і 24.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Цінуйте людей, які добре до вас ставляться. Як відомо, нас люблять не лише тому, що ми хороші, а тому, що хороші й ті, хто нас любить. У листопаді Водоліям доведеться переконатися в цій істині. Відповідайте добром на добро, не скупіться на хороші слова і справи. Якщо ви давали якусь обіцянку, то зараз саме час її виконувати. Водоліям гороскоп на листопад 2016 року обіцяє спокійні дні. Успіх сприятиме вам у всьому. Можете сміливо витрачати великі суми грошей. Покупки, здійснені в середині місяця, порадують вас і будуть вигідними.
Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 3, 7, 13 і 24 листопада. Дні, в які Водоліям слід бути обережними: 9, 21 і 27.

Риби (19 лютого – 19 березня)
У листопаді енергія з вас буде прямо вихлюпуватися. Ви можете використовувати цю обставину собі на благо, якщо спрямуєте енергію в творче русло. Наприклад, можете сміливо доводити свої лідерські якості. На роботі будьте енергійними, не бійтеся брати на себе відповідальність за справи, до яких ви зазвичай не причетні. У сімейному житті зберігайте рівновагу. Спокійна налаштованість лише поліпшить відносини, урізноманітнить їх. Одиноким Рибам гороскоп на листопад обіцяє безліч цікавих зустрічей. Принагідно можете вступати у відносини, які будуть формуватися приємним для вас чином.
Особливо сприятливі дні гороскопа Риб для будь-яких справ і починань: 10, 17, 21 і 26 листопада. Дні, в які слід бути обачними: 4, 14 і 20.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x