У Черкаському районі юні футболісти змагалися за кубок

У Черкаському районі юні футболісти змагалися за кубок

З нагоди Дня працівників сільського господарства футболісти змагались за Кубок СТОВ «Зоря». 12 листопада стадіон с. Руська Поляна зібрав юних спортсменів районної ДЮСШ «Мрія» відділень футболу с. Леськи, с. Геронимівка, с. Червона Слобода та с. Руська Поляна. Започаткував Турнір з футболу депутат районної ради, директор СТОВ «Зоря» Іван Дарієнко. На урочисте відкриття змагань завітали сільський голова Руської Поляни Олег Гриценко та начальник відділу освіти Черкаської райдержадміністрації Людмила Григорчук. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Зважаючи на досить юний вік спортсменів, тайми тривали по 20 хвилин. За результатами двох ігор боротися за третє місце вийшли команди з Червоної Слободи та Лесьок. До речі, футболісти з Червоної Слободи якраз і відносилися до категорії «менші». Це хлопчики 2008 та 2010 років народження. Та, незважаючи на свій юний вік, вони і забили старшим суперникам перший гол. Однак у підсумку переможцями стали Леськи. Малі червонослобідчани стали четвертими.
Боротися за кубок у фіналі зійшлися команди с. Руська Поляна та с. Геронимівка. З рахунком 4:0 футболісти с. Р. Поляна стали переможцями турніру.

Нагороджували спортсменів керівник СТОВ «Зоря» Іван Дарієнко, сільський голова Руської Поляни Олег Гриценко, депутат районної ради Ігор Ненада, віце-президент федерації футболу Черкаського району Олексій Мишенко. Учасники змагань були нагороджені грамотами та футбольними м’ячами, а руськополянські переможці, окрім призів, отримали Кубок турніру.
Кращим нападаючим цього разу визнали Олега Гладуна із Руської Поляни, кращим захисником – Руслана Кравченка із Геронимівки, кращим воротарем – Олександра Чорного із Червоної Слободи, а кращим бомбардиром — Руслана Євича із Лесьок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x