Понад 24 тисячі адміністративних послуг надали черкащанам за 10 місяців

Понад 24 тисячі адміністративних послуг надали черкащанам за 10 місяців

Найбільш запитуваними залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За звітний період видано 9867 таких карток. Зокрема, у жовтні видано 954. Окрім того, з початку поточного року 94 громадянина відмовились від реєстраційного номера облікової картки платника податків. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центрів обслуговування звернулося 3,2 тис суб’єктів господарської діяльності. Також за цей період видано 6854 Витягів з Реєстру єдиного податку. Стати платниками єдиного податку виявили бажання 1594 суб`єкти господарської діяльності та відповідно 2586 послугу надано з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат.

Крім адміністративних послуг в ЦОПі надаються консультаційні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного соціального внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС.
Для інформування відвідувачів у Центрі обслуговування платників оформлено інформаційні стенди, на яких можна знайти актуальну податкову інформацію, зразки заповнення заяв, роз’яснення податкового законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x