Юні черкаські стрільці гідно виступили на змаганнях «Олімпійські надії» у Словаччині

Юні черкаські стрільці гідно виступили на змаганнях «Олімпійські надії» у Словаччині

Омельяненко Дмитро та Маргарита Саттарова минулого тижня виступали на ХXII міжнародних змаганнях «Олімпійські надії» зі стрільби з пневматичної зброї , що проходили з 10 листопада по 14 листопада у м. Нітра, Словаччина. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Юні черкаські стрільці гідно виступили на змаганнях «Олімпійські надії» у Словаччині – Ці змагання були етапом відбору юніорів та юнаків до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи, що відбудеться у березні наступного року, – зазначає тренер спортсменів Віктор Нагній.

Змагання проводились у різних вправах та категоріях (юніори, кадети та молодші кадети). Черкаси представляли: Омельяненко Дмитро і Саттарова Маргарита, вихованці КДЮСШ № 2 ЧМР – ШВСМ. Вони принесли до скарбниці збірної команди України 3 особисті медалі:

Омельяненко Дмитро посів I місце (вправа ГП-6, юніори), Саттарова Маргарита посіла два II місця (вправи ГП-4, молодші кадети).

Збірна команда кадеток України у праві ГП- 4 посіла друге місце у складі: Саттарова Маргарита (м.Черкаси), Коваль Владислава (м. Дніпро), Борисова Мірра (м.Одеса)

Збірна команда юніорів України посіла друге місце у складі: Омельяненко Дмитро (м.Черкаси), Колохов Олександр (м. Дніпро), Козюк Кирило (м.Одеса).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x