Представившись поліцейським, злочинець обікрав черкаських школярів

Представившись поліцейським, злочинець обікрав черкаських школярів

Черкаською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру раніше неодноразово судимому жителю м. Черкаси у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 (шахрайство), ч. 1 ст. 353 (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Прокуратури Черкаської області.

Так, зловмисник, перебуваючи неподалік Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17 в м. Черкаси, підійшов до двох школярів 2004 та 2006 років народження й представився працівником поліції, показавши нібито службове посвідчення, та повідомив неповнолітнім, що займається розшуком викрадених телефонів і наказав підліткам передати йому свої мобільні телефони, аби перевірити, чи не є вони викраденими. Вартість вказаних телефонів становила 7000 грн. та 5 600 грн. Викрадені мобільні телефони шахрай здав у ломбарди м. Черкаси, а отримані кошти витратив на власні потреби.

Наразі в кримінальному провадженні проводяться слідчі та процесуальні дії, необхідні для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акта до суду в розумні строки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x