Житель Золотоніщини сп’яну викрав велосипед

Житель Золотоніщини сп’яну викрав велосипед

Житель одного із сіл Золотоніського району в стані алкогольного сп’яніння вкрав велосипед з території місцевого підприємства. Правоохоронці встановили крадія та вилучили речові докази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Золотоніського відділу поліції звернувся 53-річний житель одного із сіл району. Потерпілий розповів поліцейським, що працює трактористом на місцеву підприємстві. На роботу їздить велосипедом і залишає його на території організації. Коли після роботи збирався їхати додому, то виявив відсутність транспортного засобу. Також він додав, що у нього є припущення, щодо крадіжки може бути причетний чоловік, який на території підприємства набирає воду.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка під час перевірки встановила підозрювану особу і в його дворі виявила крадений велосипед. Зі слів 45-річного селянина стало відомо, що він не пам’ятає, як вчинив крадіжку і навіщо, бо був у стані алкогольного сп’яніння.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x