Уманські боксери гідно виступили на всеукраїнському турнірі

Уманські боксери гідно виступили на всеукраїнському турнірі

Із 7 до 11 грудня у м. Харків пройшов турнір найсильніших боксерів-юнаків (2003-2004р.н.). Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Старший тренер збірної України з боксу серед юнаків Кудінов Олег Борисович викликав лише по 8 найкращих боксерів України в кожну з 20-ти вагових категорій. До числа 120 кращих потрапили і три уманських боксери, саме: Карасевич Олександр (46кг), Кондратюк Михайло (41.5кг) та Колісніченко Дмитро (35.5кг).

На жаль, уже в першому поєдинку програв наш Саша Карасевич, хоча бій був дуже рівний та конкурентний. Кондратюк Міша створив міні-сенсацію, вигравши в першому бою в досвідченого боксера з Енергодару Магуріна А. Та в півфіналі він також програв, хоч і гідно давав опір майбутньому переможцю цих змагань Стурипіті В. зі Львову.

Ну і феєрично провів три поєдинки Дмитро Колісніченко, почергово впевнено їх вигравши. Суперники в нього були також призерами та чемпіонами України, який проходив півтора місяці тому у м. Надвірна. Тому можна впевнено стверджувати, що Дмитро Колісніченко – кращий боксер України у своїй ваговій категорії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x