В уманського студента украли ноутбук

В уманського студента украли ноутбук

Злодієм виявився 18-річний уманчанин, який напередодні крадіжки відпочивав у потерпілого спільно з іншими молодиками. Скориставшись моментом, коли хлопці лягли відпочивати, зловмисник викрав пристрій та збув до ломбарду. Зараз він дає покази слідчому. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 19-річний студент одного із навчальних закладів міста. Хлопець повідомив, що з його орендованої квартири викрадено ноутбук, при цьому молодик зазначив, що напередодні крадіжки у нього гостював однокурсник з приятелем, якого він вперше бачив.

Викрадений ноутбук оперативники виявили в місцевому ломбарді та встановили особу, яка його збула. Ним виявився 18-річний уманчанин, який того вечора відпочивав у заявника. Хлопця правоохоронці відшукали за місцем проживання.

Спочатку зловмисник заперечував свою причетність та вже згодом зізнався у скоєному. Він пояснив, що вчинити крадіжку його спонукало безгрошів’я. Коли господар квартири разом з іншими винаймачами ліг відпочивати, він залишився сам у кімнаті, тож викрав зазначений пристрій.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Краджіка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Викрадений ноутбук вилучено та буде повернуто власникові. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x