У Кам’янці змагалися з армреслінгу

У Кам’янці змагалися з армреслінгу

Армрестлінг є найбільш демократичним і «мирним» видом єдиноборств, який не вимагає спеціальних для цього приміщень, обладнання та спорядження. Попри це, на відміну від іншого виду спорту, людина будь-якого віку може отримати шанс виграти змагання з армрестлінгу. У Змагання проводяться як серед чоловiкiв так і серед жiнок.
Минулими вихідними в приміщенні Станції юних техніків відбувся Відкритий турнір з армспорту серед чоловіків. Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснював сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, головним суддею турніру був Соболенко Костянтин − срібний призер чемпіонату області ФСТ «Динамо» 2009 року, чемпіон 2010 року серед працівників ДСНС Черкаської області у ваговій категорії до 85 кг та бронзовий призер центрального регіону України серед силових структур).

Змагання проводились, стоячи на праву руку в вагових категоріях до 75 кг, до 90 кг та + 90 кг. Участь взяли біля двадцяти спортсменів, серед яких були й гості з Кіровоградщини. Хлопці-рукоборці в запеклих сутичках показали гідну боротьбу, але перемогли найсильніші.
У ваговій категорії до 75 кг І місце виборов Швець Юрій с. Вербівка, ІІ місце − в Шевченка Вадима з с. Михайлівка, третім став Гавриленко Юрій м. Кам’янка.

У ваговій категорії до 90 кг І місце виборов Ласінський Віктор з м. Кропивницький, ІІ місце − в Ткаченка Руслана, м. Кам’янка, третім став Соболенко Костянтин, м. Кам’янка.
У ваговій категорії + 90 кг І місце виборов Виноградов Євген з с. Михайлівка, ІІ місце − в Ткаченка Руслана, м. Кам’янка, ІІІ став Соболь Артем, м. Кам’янка.
Переможці і призери змагань нагороджені грамотами, медалями та грошовими преміями.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x