Протягом січня 70 черкащан уклали договір на контрактну службу

Протягом січня 70 черкащан уклали договір на контрактну службу

Черкащани продовжують укладати контракти на проходження служби в Збройних силах. Лише за січень більше 70 осіб уклали договори. Заплановано на перший квартал – 300. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

З-поміж пріоритетних завдань відбору на службу є, передовсім, комплектування бойових військових частин. Всі кандидати, не залежно від того, чи вже проходили вони військову службу або перебували в зоні проведення АТО, направляються до навчальних центрів. Тут, з огляду на рівень підготовки за військовою спеціальністю та досвід служби кандидата, визначають його термін навчання, аби в подальшому направити до військової частини.

– Також із цього року збільшена додаткова винагорода за перебування в АТО, – зазначає заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв. – Залежно від специфіки виконання завдань військовослужбовцем, вона становитиме від 2,4 до 6 тис. грн. Більше того, районні адміністрації нині отримали завдання забезпечити родинам контрактників виплати одноразової матеріальної допомоги у разі підписання контракту. Таким чином вони можуть підтримати їхні сім’ї, поки бійці виконують свій обов’язок перед державою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x