Студія акробатики і танців з Черкас здобула 9 всеукраїнських нагород

Студія акробатики і танців з Черкас здобула 9 всеукраїнських нагород

Черкаська студія акробатики і танців «MIRROR» здобула 9 нагород на всеукраїнських змаганнях із сучасних танців. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Студія «MIRROR» представила три групових номери і шість сольних на престижних змаганнях «Winter Dance Fest SHOW 2017», що проходив у Яремчі. Загалом за медалі боролися 18 танцівниць. Окрім черкащанок, у фестивалі взяли участь спортсменки з Могилів-Подільського (Вінницької області), Одеси, Чорткова (Тернопільської області), Чернівців, Тернополя, Рахова (Закарпатської області) і Львова.

За групові номери дівчата студії «MIRROR» здобули три «золота». Відзначилися Дарина Гомаз, Валерія Плічко, Поліна Клопотенко, Поліна Нікітенко, Катерина Овчаренко, Софія Кравець, Дарина Лобуренко, Руслана Тищенко, Альона Власенко, Владислава Гребенюк, Анастасія Чорноіваненко, Таісія Дурманова, Анастасія Дурманова, Софія Запорожець, Поліна Запорожець, Валерія Ліла, Єлизавета Тараненко й Альона Островська.

За сольні номери танцівниці «взяли» чотири «золота» і два «срібла»: Софія Кравець, Поліна Клопотенко, Дарина Гомаз, Альона Власенко; Таісія Дурманова та Поліна Запорожець.

Керівник студії – Марина Корнійчук.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x