Під час сесії міськради в Умані нагородили матерів та затвердили звіти

17 лютого відбулась чергова сесія Уманської міської ради IV скликання. Всього в ході сесії було розглянуто понад 50 питань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Перед початком роботи сесії міський голова Олександр Цебрій вручив посвідчення «Мати-героїня» двом уманчанкам – Наталії Башкевич і Світлані Гончаренко.

Серед основних питань, які виносились на розгляд сесії, були звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Уманською міською радою і її виконавчим комітетом у 2016 році та затвердження місцевих податків і зборів на 2017 рік.

Також присутні на сесії 27 депутатів затвердили низку звітів: про використання коштів цільових фондів Уманської міської ради за 2016 рік; про використання коштів резервного фонду міського бюджету за період з 01 січня по 31 грудня 2016 року; про виконання міського бюджету за 2016 рік.

Внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік та доповнили План діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

Затверджено міську Програму дій щодо поліпшення медичного обслуговування та соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та дітей-чорнобильців на 2017-2020 рр.

Низка питань стосувалась комунального майна та приватизації земельних ділянок. Були також затверджені детальні плани території громадської та житлової забудови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x