Де цього року відремонтують вуличне освітлення в Черкасах?

Де цього року відремонтують вуличне освітлення в Черкасах?

Перелік об’єктів зовнішнього освітлення, які реконструюватимуть упродовж 2017 року, затвердив своїм рішенням виконавчий комітет на засіданні 3 березня. Ліхтарі ремонтуватимуть на 25 вулицях силами КП «Міськсвітло».

Згідно з ухваленим списком, комунальники візьмуться за реконструкцію освітлення на Руставі, Сумгаїтській (від вул. 30-річчя Перемоги до Одеської), Одеській, на вулиці Лісова Просіка, Онопрієнка, Дахнівська, Менделєєва, Канівська, Смілянська, Чигиринська, Благовісна (від В’ячеслава Чорновола до Добровольського), Надпільна (від В’ячеслава Чорновола до Пацаєва), на В’ячеслава Чорновола від проспекту Хіміків до Волкова, 30-річчя Перемоги, на Хрещатику, уздовж Байди Вишневецького (від вул. Хрещатик до Оборонної), Лазарєва, на Святотроїцькій, Остафія Дашкевича, Пастерівській, Симоненка, Максима Залізняка, Гоголя (від Смілянської до Байди Вишневецького), Вернигори (від Смілянської до Десантників) та на ділянці вулиці Десантників від Вернигори до Хоменка. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Тут ремонтуватимуть опори та замінять ліхтарі на енергоощадні. Як розповів начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, реконструкція триватиме не тільки для поліпшення комфорту та безпеки містян, а й з метою подальшої економії електрики.

– Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, підняла вартість електричної енергії не тільки для населення, а й для мереж зовнішнього освітлення та громадського транспорту (тобто тролейбусів), – підкреслив він. – Для порівняння, у минулому році ми сплачували за електроенергію на потреби вуличного освітлення 600 тисяч гривень на місяць, тепер – мільйон.
За його словами, вуличне освітлення розпочнуть ремонтувати вже в березні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x