У Черкасах на дорозі провалився сміттєвоз

У Черкасах на дорозі провалився сміттєвоз

8 березня По провулку Миколи Калашника (колишній провул. Рози Люксембург) близько 11 години ранку провалився сміттєвоз. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.
У Черкасах на дорозі провалився сміттєвоз
Автомобіль «МАН», що належить ПРАТ «UMWELT», виконував звичний рейс зі збирання побутових відходів, коли дорожнє покриття під автомобілем не витримало і вантажівка просіла мало не на мости.

На місце події одразу вихала оперативна група Черкаського міськвиконкому на чолі з першим заступником міського голови Сергієм Овчаренком, а також мобільна група Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області на чолі із начальником Андрієм Хижняком.

Спроби рятувальників 2-ї пожежно-рятувальної частини та фахівців інженерно-рятувального відділення АРЗ СП звільнити автомобіль за допомогою легкого інженерного обладнання успіху не мали.
У Черкасах на дорозі провалився сміттєвоз
Згодом, вивчивши ситуацію, на місце події залучили важку техніку, автомобільний кран КП «Черкаситеплокомуненерго», а також вантажний автомобіль та екскаватор КП «Черкасиводоканал», аварійні бригади «Черкасигаз» та «Черкасиводоканал».

Установивши автокран, піднявши сміттєвоз та засипавши провалля ґрунтом, автомобіль о 15: 30 було звільнено, а роботи на місці провалля завершено.

За попередньою інформацією причиною події внаслідок якої було пошкоджено асфальтове покриття а на дорозі утворилася яма у 80 квадратних метрів та глибиною у 1,5 метри став місцевий порив водоканалізаційних мереж.

Загиблих та потерпілих внаслідок події немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x