Кам’янчани змагалися на чемпіонаті з хортингу

Кам’янчани змагалися на чемпіонаті з хортингу

25-26 лютого 2017 року в м. Кропивницький відбувся чемпіонат України з хортингу серед молодших юнаків та дівчат, юнаків та дівчат, старших юнаків та дівчат у розділі «Сутичка» та серед кадетів, юніорів і дорослих у розділі «Показовий виступ».
Команда Кам’янського району в складі збірної Черкаської області взяла участь вперше у цьому виді єдиноборств.

Хортинг − вид спортивних єдиноборств, створений в Україні, це комплексна система фізичної підготовки для дітей та юнацтва, яка дуже швидко стала популярною, і була підтримана спортивними організаціями та переросла в досить сильний фізкультурно-оздоровчий рух в багатьох містах і областях України. Хортинг позиціонується не тільки як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій.

Вихованці Володимира Кужиля – тренера Кам’янської КДЮСШ захищали честь області та району і показали гідні результати у розділі «Сутичка»:
чемпіоном у своїй віковій та ваговій категорії стала Надворна Олександра (м. Кам’янка), срібні призери – Романенко Віталій (с. Михайлівка) та Левченко Марія (м. Кам’янка), бронзу виборов – Прудкий Богдан (м. Кам’янка).

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x