У Черкасах обікрали ювелірний магазин

У Черкасах обікрали ювелірний магазин

Крадіжку вчинили двоє раніше судимих чоловіків, віком 34 та 47 років. Один житель Золотоніського району, другий – громадянин іншої держави. Зловмисники з магазину викрали близько 3-х кілограм виробів зі срібла. Їх затримали працівники Управління поліції охорони. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько четвертої години ранку до чергової частини Черкаського відділуполіції надійшло повідомлення від поліцейських батальйону Управління поліції охорони Черкаської області про те, що спрацював сигнал тривоги в одному із магазинів міста, який розташований по сусідству з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області.

На виклик негайно виїхав екіпаж поліцейських батальйону Управління поліції охорони та слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

На місці події правоохоронці виявили, що зловмисники потрапили до приміщення магазину через пророблений отвір у пластикових вхідних дверях магазину, а з вітрини ювелірного відділу зникло близько 3 кілограмів виробіві зі срібла.

Неподалік місця події поліцейські іншого екіпажу батальйону Управління поліції охорони помітили двох чоловіків, які бігли із двома сумками та намагалися сховатися в парку, який розташований поряд із місцем крадіжки. Декілька екіпажів поліції охорони оточили територію парку та почали піше переслідування втікачів. Тікаючи від правоохоронців, зловмисники покидали сумки, в яких, як потім з’ясувалося, було викрадені коштовності і балаклави.

Затриманими виявилися двоє раніше судимих чоловіків: 34-річний житель Золотоніського району та 47-річний громадянин іншої держави. Їх доставили до Черкаського відділу поліції, де вони розповіли, що не працюють і в такий спосіб вирішили заробити гроші. Заздалегідь знали, що в цьому магазині є відділ з ювелірними виробами.

На злочин пішли вночі. Зробили отвір у вхідних дверях магазину та проникли всередину. Сейф із золотими виробами відчинити не вдалося, тому фомкою розбили вітрину зі срібнимивиробами та викрали їх.

Зловмисників затримали згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом Черкаський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x