У Черкаському районі почали весняну толоку

У Черкаському районі почали весняну толоку

Сьогодні, 22 березня 2017 року, у районі розпочато весняну толоку, до якої долучилися працівники районної ради, районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади, сільських рад, сільськогосподарських підприємств району. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській районній раді.
Як зазначив голова районної ради Олексій Собко питання щодо організованого проведення у Черкаському районі робіт по благоустрою розглянуто на нараді із сільськими головами, керівниками сільськогосподарських підприємств, на засіданнях робочої групи з проведення весняних толок, озеленення і благоустрою населених пунктів.

Роботи з благоустрою та санітарній очистці району продовжаться до початку травня. Але кожний з нас повинен доглядати за довкіллям щодня. Ми повинні зробити район показовим по дотриманню чистоти. І у цьому нам мають допомогти усі мешканці району.
Цьогоріч весняну толоку розпочали із прибирання узбіч автодороги обласного підпорядкування та придорожних смуг, яка пролягає в межах району від повороту на село Руська Поляна до села Білозір’я.
Усього в благоустрою взяло участь близько 200 осіб працівників районних установ та закладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x