Гравці «Черкаських Мавп» провели майстер-клас у школі №22

Гравці «Черкаських Мавп» провели майстер-клас у школі №22

«Черкаські Мавпи» продовжують серію майстер-класів. Кожного тижня баскетболісти нашого клубу проводять по кілька занять з дошкільнятами, студентами або школярами. Більшість з них у обласному центрі уже обізнана з азами баскетболу і готові розвивати свої навики. Цього разу майстер-клас проводили вихованці «Черкаських Мавп» Іван Ткаченко та Нікіта Руслов. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».
Баскетболісти завітали до школи №22. Цікаво, що у цього закладу хороші традиції дівочого баскетболу. Так, у минулому році дівоча збірна школи стала срібним призером чемпіонату Черкас з баскетболу.

Саме у дівочому колективі свій майстер-клас провели наші баскетболісти. Спортивна дисципліна у цієї команди на найвищому рівні – все як по нотах. Спочатку розминка, далі спеціальні вправи і, звісно, сам баскетбольний турнір. Переможців тут не шукають, головне участь та вдосконалення навиків.

Іван Ткаченко, гравець БК «Черкаські Мавпи»:
«Приємно прийти до школи, спробувати передати свої знання іншим. Помітно, що все подобається, із захватом та завзяттям слухають кожне слово. Є колосальна віддача і бажання грати. Для мене це чергове зайняття. Такий майстер-клас подобається як нам, так й іншим учасникам. До того ж, такі уроки мають велике значення для школярів, котрі бачать, що баскетбол це цікавий вид спорту. Можливо, багатьом ми привили любов до цього спорту».

А насамкінець зустрічі Нікіта Руслов та Іван Ткаченко подякували дітям за хороший урок та подарували їм солодкі подарунки. Також хлопці запросили на найближчі матчі півфіналу Суперліги. 18-го квітня «Черкаські Мавпи» прийматимуть «Будівельник».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x