У дачних кооперативах Золотоніщини за добу виникли дві пожежі

У дачних кооперативах Золотоніщини за добу виникли дві пожежі

Протягом доби на Золотоніщині через необережне поводження з вогнем виникли 2 пожежі на території дачних кооперативів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

О 17:35 рятувальники отримали повідомлення про пожежу надвірної споруди на території дачного кооперативу у селі Хвильово-Сорочин. Ще до прибуття вогнеборців вогонь устиг охопити металевий вагончик та пошкодити покрівлю. Ліквідували пожежу рятувальники з 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Деньгівського лісництва.

Як вдалося з’ясувати, пожежа виникла через залишене без нагляду вогнище. Сильний поривчастий вітер поширив вогонь на суху траву, а вже по ній – на споруду.

Ще одне повідомлення рятувальники отримали о 01:25 із села Коробівка. Цього разу пожежа сталася від мангалу, який господар після приготування шашликів не загасив. Жарини потрапили на суху рослинність, а згодом і на металевий вагончик та складені поряд дрова.

Рятувальники, що прибули за викликом, швидко ліквідували загорання, проте врятувати надвірну споруду, яку на той час уже повністю охопив вогонь, не вдалося.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x