200 черкаських боксерів змагалися на чемпіонаті

200 черкаських боксерів змагалися на чемпіонаті

Чемпіонат Черкаської області з боксу серед юніорів та відкритий чемпіонат м. Черкаси з боксу серед юнаків та дівчат тривали у спортивній залі КДЮСШ «Вулкан» з 11 по 13 травня. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській райраді.
Змагалися майже 200 боксерів із 12 команд Черкащини: ДЮСШ «Мрія» Черкаського району; збірні Звенигородського району та м. Золотоноша; КДЮСШ «Вікторія» ЧМР; ДЮСШ м. Жашків; ФСТ «Спартак»; КДЮСШ «Вулкан»; Чигиринська ДЮСШ; СК «Брати Катренки»; БК «Манеж-бокс»; СК «Боксер»; Монастирищенська ДЮСШ.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА Катерина Коваленко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ЧРДА Сергій Бовт, директор КДЮСШ «Вулкан» Олена Курій, заступник директора КДЮСШ «Вікторія» Олександр Піскун.

Черкаську районну ДЮСШ «Мрія» представляли спортсмени відділення боксу сіл Геронимівка та Червона Слобода, які вибороли 17 нагород. Так, першими у своїх вагових категоріях стали Ростислав Сула (с. Геронимівка), Артем і Стас Куліди та Юрій Стельмашов (с. Червона Слобода). Другі позиції вибороли Данило Чумак, Сергій Пузіков, Владислав Стрючок, Андрій Величко (с. Червона Слобода) та Валентин Ковтун з Геронимівки. Бронзу завоювали геронимівські боксери: Максим Василенко, Нікіта Хоменко, Максим Костенко, Володимир Кириченко та червонослобідські боксери: Данило Чепурний, Микола Кикоть, Данило Олексієнко й Андрій Скринський.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x