На трьох площах Черкас лунатиме вулична музика

На трьох площах Черкас лунатиме вулична музика

День вуличної музики, автором якого є Тарас Улітко, проведуть у Черкасах 20 травня. Акція «День вуличної музики» була підтримана серед інших 14-ти проектів цьогорічної програми грантів у сфері культури. Так, департамент освіти і гуманітарної політики долучився до фінансування заходу на майже 15 тис грн, що склало більше половини бюджету проекту. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Відповідно до задуму проекту, на трьох площах міста – Європейській, площах біля Центру дитячої та юнацької творчості й міської ради протягом дня лунатиме музика різних стилів.
На трьох площах Черкас лунатиме вулична музика
Проект, переконаний його автор, є актуальним для молоді, надто – щодо залучення творчих людей та розкриття їхнього потенціалу. Так, проявити себе на сцені зможуть усі охочі музиканти. Серед іншого, проект популяризуватиме не лише творчість, а й здоровий спосіб життя.

– Прикметно, що День вуличної музики у місті відбудеться вперше, – говорить директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин. – Саме новизна проекту і забезпечила йому голоси журі. Крім того, акція передбачає участь значної кількості молоді-волонтерів. Думаю, це чудова нагода для підлітків та молодих людей отримати перший досвід.

Тарас Улітко особисто брав участь у фестивалях у складі різних гуртів, був співорганізатором фестів «Місячна варта-2016», «БАРД – зна що 2012-2013», учасник культурно-масових заходів, партнер КСН «Центральний» упродовж 5-ти років щодо проведення різних заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x