На жителя Городищини напали з битою, щоб забрати авто

На жителя Городищини напали з битою, щоб забрати авто

Про незаконне заволодіння транспортним засобом поліції повідомив 33-річний житель Городищенського району. Було оголошено оперативний план «Перехват», в ході якого правоохоронці затримали двох підозрюваних та відкрили відразу два кримінальних провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернувся 33-річний житель району із заявою про те, що коли він рухався по селу на автомобілі, йому перекрили рух дві іномарки. Двоє чоловіків вибігли з машини, без жодних пояснень підбігли до водія, вдарили його бейсбольною битою і забрали автомобіль. Потерпілому вдалось втекти від нападників та звернутися до поліції.

Подію відразу зареєстрували і ввели в дію оперативний план «Перехват». За допомогою камер спостережень розшукувану машину та одну із автівок зловмисників помітили в місті Городище. За десять кілометрів від місця події підозрюваних осіб було затримано та доставлено до поліції Городищенського відділу. Ними виявилися жителі Чорнобаю віком 28 та 33 років. Їх доставили до поліції для дачі показів. З іномарки вилучено бейсбольну биту та сліди пальців рук, які направлені на дослідження. Транспортні засоби вилучено.

Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальні провадження за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Відносно підозрюваних вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x