Чигиринські депутати ухвалили низку звернень

Чигиринські депутати ухвалили низку звернень

2 червня 2017 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання позачергової 18 сесії районної ради. У ході роботи сесії, депутати розглянули 4 питання порядку денного. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Розпочали роботу з обговорення ситуації, яка склалася на ПАТ «Черкасиобленерго» та, зокрема, Чигиринського РЕМу, які вже більше п’яти місяців не отримують заробітної плати.

Детально з цього питання проінформував депутатів директор Чигиринського РЕМ Володимир Частов.

В ході обговорення депутати ухвалили рішення направити звернення до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для стабілізації роботи ПАТ «Черкасиобленерго» та виплати заборгованої заробітної плати його працівникам.

Розглянуто депутатами і питання щодо направлення звернення до Міністерства інфраструктури України та Державного агентства автомобільних доріг України про передачу проїзної частини Тясминської захисної дамби зі сфери управління Держводагентства до сфери управління Укравтодору.

Активно пройшло обговорення ситуації, яка склалася внаслідок обмеження руху транспортних засобів по Тясминській захисній дамбі та прийнято рішення про створення тимчасової комісії для детального вивчення питання стану та ремонту доріг, які проходять територією Чигиринського району.

На завершення роботи пленарного засідання депутати розглянули та підтримали звернення депутатів Кам’янської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Черкаської обласної ради щодо питання внесення пропозицій до проекту Закону України «Про порядок утворення, ліквідації районів, встановлення і зміни їх меж».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x