Ураган звалив електроопори і дерева в Черкасах (фото, відео)

Ураган звалив електроопори і дерева в Черкасах (фото, відео)

Надзвичайні пориви вітру учора попсували мережу тролейбусного руху в Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася від Валерія Мироненка, представника громадської ради при КП «Черкасиелектротранс».

Ураган звалив електроопори і дерева в Черкасах (фото, відео)У Черкасах вчора на Бульварі Шевченка навпроти ресторану «Тарас Бульба» від сильного пориву вітру, на проїзджу частину вулиці впало дерево, яке під своєю вагою повалило одну із бетонних опор, а та, відповідно потягнула за собою всю тролейбусну лінію, яка повалила ще дві бетонні опори. Подія заблокувала рух тролейбусів 1,1а, 2, 8.

Ураган звалив електроопори і дерева в Черкасах (фото, відео)«За дивним збігом обставин, під час цієї пригоди ніхто не постраждав – жодна машина, маршрутка, тролейбус, пішохід…. Адже цією ділянкою дуже жвавий рух як автомобілів так і громадського транспорту і пішоходів…. Хочеться подякувати всім, хто долучився до ліквідації наслідків… Це і патрульні, які допомагали обмежити доступ транспорту і пішоходів, службу міськсвітло…. Але найвжче випробування випало на плечі працівників служби енергогосподарства Черкасиелектротанс, яким ще здадобиться значний час і ресурси, щоб відновити пошкоджену тролію, встановити три нові опори і відремонтувати або замінити автоматичну стрілку!» – повідомив Валерій Мироненко.
Ураган звалив електроопори і дерева в Черкасах (фото, відео)
Окрім того, напроти ПК «Дружби народів» від поривів вітру впало дерево. Воно повалилось прямо на питний фонтанчик.
На щастя, обійшлося без постраждалих. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ПроВсе».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x