У Монастирищі відбувся традиційний Кубок України з піраміди

У Монастирищі відбувся традиційний Кубок України з піраміди

Другий рік поспіль на теренах Монастирищенського району відбувся традиційний Кубок України з піраміди серед сеньйорів та ветеранів (за версією КСВБСУ). Змагання проводилися з метою розвитку та популяризації більярдного спорту в Україні та зокрема в Черкаській області, підвищення майстерності ветеранів та сеньйорів, визначення переможців. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Монастирищенської РДА.

Як відзначив головний суддя змагань Сергій Шохін (міжнародна категорія), організація турніру відбулась на високому рівні.
У Монастирищі відбувся традиційний Кубок України з піраміди
Під час відкриття змагань організатор В.Коваль вручив почесні подяки співорганізаторам турніру, за надану допомогу в проведені турніру: ионастирищанам – О.Недогоді, О. Тищенку, О.Яровому, Ю.Шатайлу, М.Возному, В.Сніцару, А.Пір’яну, а також друзям зі Знам’янки, які приймали участь у самому турнірі І.Гаврилюку та В.Махненку.

На турнір було заявлено 16 учасників із Вінниці, Києва, Олександрії, Житомира, Монастирища,Знамянки, Могилева Подольского, Камянця- Подільського, Кропивницького, Шаргорода.

Перемогу у турнірі здобув Олександр Климов (Вінниця), друге місце за Айратом Маскуловим (Житомир), третю сходинку посів Юрій Тарасюк (Київ).

Під час нагородження переможців голова райдержадміністрації Олег Недогода за вагомий внесок у популяризацію та розвиток більярдного спорту в Монастирищенському районі вручив подяку засновнику та організатору змагань В.Ковалю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x