Футболіст зі Сміли увійшов до складу ФК «Шахтар»

Футболіст зі Сміли увійшов до складу ФК «Шахтар»

Донецький «Шахтар» представив новачка команди – вихованця смілянського футболу Івана Петряка. Півзахисник «гірників», який вибрав для себе 34-й номер, перед початком відкритого тренування напередодні гри за Суперкубок України відповів на запитання журналістів. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

– Які емоції відчуваєш?
– Лише позитивні. Я не маю великого досвіду, адже «Шахтар» лише друга моя команда. Загалом приємно здивований і дуже задоволений, що перейшов до донецького клубу.

– Чим саме здивований?
– Кожною дрібницею. Мене чудово зустріли, хлопці підтримують як в іграх, так і на тренуваннях. Відверто кажучи, не очікував такого ставлення до новачка. Я досить швидко призвичаївся і задоволений новим етапом у кар’єрі.

– Утім ти переходив до «Шахтаря» в статусі гравця збірної України…
– Так, але в кожній команді по-різному, трапляються певні розбіжності. Наразі ж такого не було, є один лише позитив. Не думав, що так підтримуватиме персонал: лікарі, масажисти, реабілітологи. Мене весь час питають, як я почуваюся. Таке ставлення є дуже приємним.

– Ліга чемпіонів – новий виклик у твоїй кар’єрі?
– Звісно. Це зовсім інший рівень. Безперечно, новий виклик, але, щоб грати в такому турнірі, необхідно демонструвати свої найкращі якості в кожному матчі й на повну викладатися на тренуваннях.

– Які цілі ставиш собі на цей сезон і загалом чого хочеш досягти?
– «Шахтар» – команда з максимальними завданнями. Тому й футболісти, які тут грають, повинні ставити собі найвищі цілі. Власну спроможність слід доводити на кожному тренуванні. Можливо, навіть не наставникам, а собі самому. Необхідно чіплятися за шанс і для початку потрапити до основного складу, а там побачимо.

– Чи важко, коли в команді стільки бразильців?
– Нічого страшного в цьому немає. Вони такі самі люди, як і ми. Гадаю, з ними можна конкурувати, і я нормально до цього ставлюся.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x