«Деликат» допоміг черкаським пенсіонерам отримати грошову допомогу

«Деликат» допоміг черкаським пенсіонерам отримати грошову допомогу

Благодійний фонд черкаської мережі продуктових маркетів «Деликат» щомісяця надає матеріальну допомогу тим, хто її потребує. Кошти збирають разом із небайдужими черкащанами. Цього разу підтримку отримали 46 малозабезпечених пенсіонерів, для яких протягом місяця збирали гроші всім містом. Загальна сума становила 28 тисяч гривень, відтак на свої потреби кожен пенсіонер, що потрапив до програми допомоги отримав близько 600 гривень. Урочисте вручення відбулося нещодавно в одному із магазинів мережі «Деликат+» у місті Черкаси.
Благодіний фонд «Деликат» відкритий для надання допомоги всім. Збір коштів відбувається разом із покупцями мережі, які можуть лишити свою решту від покупки чи заплановану пожертву в спеціальній скринці на касі. Потім комісія та волонтери фонду збирають ці кошти і визначають адресу допомоги. Разом із фондом черкасці минулого місяця зібрали майже 46 тисяч гривень для допомоги черкаській викладачці, цього місяця – 28 тисяч для пенсіонерів, які перебувають у скрутному становищі, а наступного планують зібрати кошти для 4 онкохворих людей.

«Деликат» допоміг черкаським пенсіонерам отримати грошову допомогу

– За недовгий час своєї діяльності благодійному фонду «Деликат» вдалося допомогти 60 особам на загальну суму близько 150 тисяч гривень, – розповідає, генеральний директор мережі супермаркетів «Деликат» та директор однойменного благодійного фонду Денис Буря. – Наш фонд намагається залучити якомога більше людей до збору коштів нужденним. На жаль, нині – період відпусток, і потік покупців магазину значно зменшився, що впливає на рівень вкладів. Однак, ми сподіваємося, що восени кількість відвідувачів маркетів знову збільшиться, що надасть змогу допомогти ще більшій кількості людей.
Благодійники намагаються бути щораз активними, аби залучити до збору коштів побільше небайдужих черкащан. Так цього місяця додають ще скриньки на каси у мережі магазинів, а також планують облаштувати такі скриньки для збору коштів і в новому маркеті мережі, відкриття якого відбудеться вже незабаром, 5 серпня, за адресою вул. Героїв Дніпра, 87.

«Деликат» допоміг черкаським пенсіонерам отримати грошову допомогу

81-річний Микола Олександрович Карпєлін має інвалідність, потребував грошей на спеціальні уколи, що нормалізують тиск в організмі. Кожен такий коштує мінімум 78 гривень, а на місяць чоловік потребує 2–3 уколи. Про програму допомоги вичитав у газеті, зателефонував за вказаним номером і подав усі необхідні документи, а за певний час грошова допомога знайшла свого адресата.
А черкащанка Тетяна Єжель про програму допомоги дізналася випадково, завдяки подрузі. Вони разом прийшли до магазину «Деликат» за покупками й побачили оголошення. Пані Тетяна нещодавно втратила свого чоловіка, і виживати на одну пенсію жінці стало дуже тяжко.
– Подзвонила за вказаним на оголошенні номером, до мене приїхала волонтерка, ми разом написали заявку, підготували документи потрібні, і, дякувати Богові, отримала хоч якусь додаткову копієчку на прожиття. Усе ж існує у світі добро, бажаю, аби така ініціатива фонду розвивалась і надалі, – говорить жінка.
– Ми заснували благодійний фонд, щоб допомагати людям. У середньому в місяць вдається збирати близько 30 тисяч гривень. Протягом серпня, у зв’язку з відкриттям нового магазину в Черкасах та Смілі, плануємо додати ще 8 скриньок для збору коштів, – зауважує Олег Хелетій, співзасновник фонду «Деликат». – Ми дякуємо всім нашим клієнтам та відвідувачам за те, що вони, попри все, залишають небайдужими до чужих проблем, а своєю чергою, обіцяємо не зупинятися на досягнутому.
Усім, хто потребує допомоги, можна звертатися за телефоном гарячої лінії благодійного фонду «Деликат» за номером: (096) 033-05-05.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x