На Золотоніщині у громадянки Росії вилучили наркотики

На Золотоніщині у громадянки Росії вилучили наркотики

В ході проведення операції «Мігрант» на території Золотоніського району у громадянки Російської Федерації працівники поліції виявили та вилучили канабіс. Речові докази направлено на проведення експертиз. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Золотоніського відділу поліції надійшла інформація, що в одному із сіл громадянка Російської Федерації проживає на території України з порушенням терміну перебування.

Інформація підтвердилась. Правоохоронці біля сільського магазину помітили 36-річну місцеву мешканку. Жінка зізналася, що має в кишені в пачці з-під цигарок згорток з коноплею. Нарковмісну рослину зірвала в полі біля села для власного вжитку.

При перевірці паспортних даних жінки, виявилось, що вона є громадянкою Російської Федерації та проживає на території нашої держави з порушенням терміну перебування.

Згорток з наркотиком вилучено та направлено на експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України та складення адміністративного протоколу за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x