«Черкаському Дніпру» ультраси подарували нову форму

«Черкаському Дніпру» ультраси подарували нову форму

Нову форму сьогодні подарували «Черкаському Дніпру» представники місцевого ультрасу. Як наголосили вболівальники, альтернативні комплекти розроблені з метою збереження традиційних символів футбольного клубу. Щоправда, у цьому питанні «ультраси» досі не дійшли згоди з керівництвом клубу. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– З початку цього сезону клуб грав у формі іншої команди. І ми, як ультрас, відстоюємо традиційні кольори, традиційну назву, емблему «Черкаського Дніпра». Тож ми були незадоволені, бо це була форма Білозір’я. У липні ми заявили про необхідність дотримання кольорів клубу – червоний, білий, синій. На жаль, з того моменту пройшло 4 гри і клуб не відреагував на наше звернення. Ми змушені були вдатися до більш рішучих дій, щоб показати позицію протесту. Адміністрація клубу звинуватила нас у зриві матчу з «Геліосом» і запропонувала нам забезпечити придбання нового комплекту екіпіровки. Ми відгукнулися на цю пропозицію – буквально за тиждень розробили ескіз форми, – зазначив Даниїл Майоров, представник «Ультрас Черкаси».

«Черкаському Дніпру» ультраси подарували нову форму За домовленістю між фанатами і керівництвом клубу, ультрас взяв на себе виготовлення виїзної форми.
– Вже до попереднього виїзного матчу у Винники ця форма була готова і ми пропонували, щоб футболісти грали у ній, на що нам пояснили: «заявка була подана в білій формі, тому гравці вийшли в білій». Зараз ми просимо керівництво, щоб на завтрашньому домашньому матчі команда зіграла в цій формі, або, як мінімум, на наступній грі, – каже Даниїл Майоров.

На пропонованому ультрасівцями одязі – традиційна емблема «Дніпра», емблема черкаського «Ультрасу», прізвища та номери гравців. Усього – 21 комплект форми, синього кольору для гравців у полі та червона – для голкіперів. Замовили і кілька комплектів без номерів і прізвищ на випадок змін складу команди. Суму витрат «ультраси» не розголошують.

«Черкаському Дніпру» ультраси подарували нову форму Голова черкаського обласного осередку партії «Національний корпус» Дмитро Кухарчук заявив про провокації з боку керівництва ФК «Черкаський Дніпро». За його словами, на вказівку Володимира Лашкула були виготовлені та розповсюджені банери з метою провокації НК «Азов».

– Спочатку ми не хотіли змішувати політику і спорт, бо так не прийнято. Але довелося, бо проти нас готують провокацію зі сторони пана Лашкула. За нашою інсайдерською інформацією, він готував отакі банери на матч, де написано: «Прощавайте! Команда знищується радикальною позицією національного корпусу та ультрас. Насправді, ж «Національний корпус» жодного разу не позиціонував себе на футбольних матчах – ні лозунгами, ні символікою, – зазначив Дмитро Кухарчук і повідомив про готовність іти на компроміс із адміністрацією футбольного клубу.

За словами Дмитра Кухарчука, в організації ультрас «Дніпро» та черкаського осередку НК «Азов» спільне коріння. Чимало футбольних фанатів є водночас і азовцями. Тому «Азов» долучився до розробки та придбання форми.

Нову форму вручили нападнику Руслану Качуру, який подякував уболівальникам за підтримку.

Олеся Безпалова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x