Чотири підприємства області, де зайняті люди з обмеженими можливостями, отримали податкові пільги

Чотири підприємства області, де зайняті люди з обмеженими можливостями, отримали податкові пільги

Таке рішення підтримала регіональна комісія з питань надання державної допомоги підприємствам та громадським організаціям інвалідів під головуванням першого заступника очільника області Віталія Коваля. Зокрема тепер мають право на користування пільгами з оподаткування підприємства «Єднання», Черкаське учбово-виробниче підприємство УТОСу, «Фаворит-2020» та «Імет». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Ці підприємства спрямовують отримані податкові пільги на покращення умов праці людей з інвалідністю, підвищення заробітної плати, розвиток виробництва. Також вони поступово збільшують кількість робочих місць для людей з обмеженими можливостями. Приміром, на підприємстві «Фаворит -2020», яке займається виробництвом мила та миючих засобів, нині працює 13 осіб з обмеженими можливостями. Всі вони – висококваліфіковані спеціалісти.

На підприємстві інвалідів «Імет», яке спеціалізується на роздрібній торгівлі лікарськими засобами, зайнято 10 осіб з інвалідністю. У Черкаському учбовому виробничому підприємству Українського товариства сліпих натепер зайняті майже 60 осіб. Тут виготовляють щітки технічні, розетки, патрони.
Підсумовуючи, Віталій Коваль зауважив, що підприємства, де працюють люди з обмеженими можливостями, й надалі готові збільшувати кількість працюючих у них інвалідів. Податкові ж пільги для цих виробництв слугують додатковим стимулом для цього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x