Геннадій Бобов зробив подарунок Шполянській школі-ліцею

Геннадій Бобов зробив подарунок Шполянській школі-ліцею

У цьому місяці Шполянський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів № 2 − ліцей» святкував свій 30-річний ювілей із дня введення в дію нового приміщення та з нагоди 70-річного ювілею Шполянської середньої школи № 2.
За ці роки з навчального закладу випустили понад 3 000 випускників. Кожен 10-й закінчив школу з відзнакою. Педагогічний колектив пишається тим, що серед випускників є багато науковців, медиків, педагогів, видатних діячів культури та мистецтва, спортсменів, понад 100 учасників АТО, які нині захищають суверенність нашої держави.

У Шполянському навчально-виховному комплексі створили належні матеріально-технічні можливості для організації навчально-виховного процесу учнів. НВК вирізняється з-поміж інших навчальних закладів району прагненням до новаторства й активної творчості в роботі. Свідченням цього є низка соціально значущих та успішних проектів комплексу.
У 1990 році навчальний заклад уклав договір щодо співпраці з американськими друзями з обміну учнями для навчання (США, штат Айова, міста Оскалуса, Ньютон). У 1996 році розпочали поглиблене вивчення окремих предметів. У 2000 році ввели профільне навчання, створили власну виховну систему «Від здібностей, обдарувань до творчої особистості». У 2003 – 2005 роках навчальний заклад − учасник українсько-канадського проекту «Молодь за здоров’я – 2». У 2003 році виховну систему школи визнали кращою в Черкаській області, а шкільна команда КВК «Сюрприз» стала володарем кубка Черкащини. У 2004 році – перемога в районному конкурсі «Школа року» та входження до Національної мережі шкіл сприяння здоров’ю.

Із 2010 по 2015 рік у навчальному закладі проходив Всеукраїнський експеримент із проблеми «Виховання політичної культури старшокласників засобами інформаційно-комунікаційних технологій». У 2016 році школа вступила у Всеукраїнський педагогічний проект «Школа майбутнього» та працює над регіональним експериментом із проблеми «Упровадження модульно-розвивальної системи навчання як чинник підвищення якості освіти».
Цього року школа є однією із 29 кращих в області, які працюють за обласною цільовою програмою «Інноваційні школи Черкащини».
Педагоги нашого навчального закладу переконані: якщо дитина з першого класу матиме можливість розвивати свої природні здібності та таланти, то з часом вона стане успішною та конкурентноздатною на ринку праці в суспільстві. Ми розробили стратегії навчання для початкової, середньої та старшої школи.
Наша модель «Школа якісної освіти» передбачає удосконалення програмно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу через впровадження електронних журналів та щоденників, що забезпечить миттєвий зв’язок із батьками та позитивно вплине на якість освіти учнів. Для цього потрібно зміцнювати матеріально-технічну базу. Тож колектив звернувся по допомогу до народного депутата України Геннадія Бобова. І він не відмовив – у вересні на урочистій святковій лінійці учнівський та педагогічний колективи отримали чудовий подарунок – мультимедійний комплекс, який включає в себе ноутбук, мультимедійний проектор та проекційний екран.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи щиро вдячні Геннадію Бобову за розуміння та небайдужість до наших проблем в освітньому процесі. Ви, Геннадію Борисовичу, зробили добру справу у зміцненні нашої матеріально-технічної бази. Наша велика шкільна родина бажає Вам міц­ного здоров’я, родинного затишку та плідної праці на благо нашої держави та розвитку освіти в Україні.

Каракаш Іван Григорович, директор Шполянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 2 – ліцей»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x