«Альтаїр» виграв у «Росави»

«Альтаїр» виграв у «Росави»

Долю матчу у Драбові вирішив швидкий гол господарів поля. На 11-ій хвилині Нікіта Агарін закинув м’яча за спини захисників «Росави», Дмитро Черниш продовжив розвиток атаки та віддав пас на Сергія Біду, який з другої спроби із району 11-метрової позначки розстріляв ворота гостей.
«Альтаїр» прагнув розвинути свій успіх, проте драбівчанам вкрай не вистачало результативного удару на вістрі атаки. Євген Трандафілов із-під захисника пробив вище воріт, Сергій Біда фактично з нульового кута влучив у голкіпера, а удару Андрія Колодяжного забракло потужності. Натомість гості із Степанців не відсиджувалися у захисті і намагалися при першій ліпшій нагоді контратакувати. У першому таймі захист драбівчан тримав у напрузі екс-гравець черкаського «Славутича» Рінат Мірошніков. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Відразу після перерви повинен був оформлювати дубль вихованець місцевого футболу Сергій Біда, який опинившись «один в один» катнув шкіряну кулю повз ближню стійку воріт. А після навісу зі стандарту від Владислава Аджубея і удару головою капітана команди драбівчан Юрія Дмитренка м’яч впав на поперечку. Двічі після прострілів Максима Кретова не встигав замкнути дальню стійку Олег Гопка. «Росава-Наша Ряба» відповіла пострілами двох Олександрів Рисенка та Болюка.

За хвилину до завершення основного часу Нікіта Осика, який фактично ледь не першим дотиком після виходу на заміну, намагався за кинути «за комірець» голкіпера гостей – Олексій Сорокін з «дев’ятки» витягнув м’яча.
Нервовий компенсований час не змінив рахунок на табло, відтак «Альтаїр» здобуває мінімальну домашню перемогу 1:0, яка дозволила закріпитися на третій сходинці турнірної таблиці.
Попереду на підопічних Романа Поліщука чекають три поспіль важкі вирішальних матчі проти лідерів обласного чемпіонату.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x