ДТП на перехресті в Черкасах: пошкоджено п’ять автівок

ДТП на перехресті в Черкасах: пошкоджено п’ять автівок

Сьогодні на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні зіткнулися тролейбус та пожежна машина. Травмувалася 61-річна жінка та одна неповнолітня. Пошкоджено пʼять автомобілів, інформують про це в пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля MAN рухаючись із увімкненими проблисковими маячками та спецсигналами, перетинаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора, допустив зіткнення з тролейбусом. Від удару некерований пасажирський транспортний засіб виїхав на тротуар, де пошкодив пʼять припаркованих авто.

У результаті автопригоди постраждала 61-річна пасажирка тролейбуса. Її з травмами госпіталізували до лікарні. Також легких травм зазнала одна неповнолітня дівчина, яка перебуває в дитячій лікарні на дообстеженні медиками.


Окрім того, лікарі оглянули ще чотирьох пасажирів, серед яких троє неповнолітніх, та чотирьох працівників ДСНС, вони від госпіталізації відмовилися.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Черкаській області задокументували ДТП та проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.


На місці події працювали патрульні поліцейські, які забезпечували перекриття та регулювання дорожнього руху. Наразі працівники ДСНС ліквідовують наслідки аварії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x