Підприємство на Золотоніщині заборгувало державі 136 тис. грн за оренду земель

Підприємство на Золотоніщині заборгувало державі 136 тис. грн за оренду земель

Золотоніська місцева прокуратура скерувала до суду позовну заяву до товариства з обмеженою відповідальністю, що займається сільськогосподарською діяльністю, про стягнення заборгованості по сплаті орендної плати за користування земельними ділянками державної власності. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Загальною площа земель близько 99 га, вони розташовані в адміністративних межах Піщанської сільської ради Золотоніського району.

У 2007 році між Золотоніською районною державною адміністрацією та одним із сільськогосподарських товариств укладено договір оренди земельної ділянки. Відповідно до п.п. 1, 2 Договору орендодавець надає, а орендар приймає в строкове платне користування земельну ділянку для сільськогосподарського використання в адміністративних межах Піщанської сільської ради за межами населеного пункту.

Згідно п. 10 Договору орендна плата вноситься орендарем щомісячними рівними частинами до 30 числа поточного місяця на розрахунковий рахунок Піщанської сільської ради.

Встановлено, що товариство не виконує визначені в договорі обов’язки та станом на даний час заборгованість по сплаті орендної плати в сумі близько 136 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x