Голова Городищенської РДА прокоментував звернення активістів

Після звернення городищенської громади під час засідання 17 сесії обласної ради сьомого скликання, голова Городищенської райдержадміністрації Олексій Лавріненко заявив, що з його боку не було жодних порушень і він повністю готовий до перевірки своєї діяльності. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Я думаю, що активісти мають право задавати питання і отримувати на них відповіді. Сьогодні прозвучало багато звинувачень у мою адресу. Я рахую, що несправедливих, і не тих, які відповідають дійсності. Ми готові до перевірки. Я чітко розумію, що з моєї сторони жодних порушень не було і не буде, – каже Олексій Лавріненко. – Людей цих знаю (активістів, що виступили зі зверненням – ред.). Деякі з них вели сімейний бізнес і мають на сьогодні величезну заборгованість до податків і до бюджету. Тому вони використовують цю трибуну також для захисту своїх інтересів. Я спілкувався з ними, але, як усі чують, у них одна вимога – усунути голову Городищенської райдержадміністрації. Вони не сказали, якщо, наприклад, завтра буде здійснена перевірка та їхні заяви не будуть доведені, то вони вибачаться перед городищанами і переді мною особисто. Вони сказали, що їм це непотрібно. Їм потрібні політичні заяви і більш нічого.

Нагадуємо, що раніше під час засідання 17 сесії обласної ради сьомого скликання до депутатів звернувся представник громадськості з Городищини, член Спілки воїнів АТО Городищини Іван Милокост. Він озвучив звернення до облради з приводу прискорення питання щодо звільнення чинного голови Городищенської РДА Олексія Лавріненка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x