Канівські школярі змагалися під час публічного уроку-квесту

Канівські школярі змагалися під час публічного уроку-квесту

Канівські школярі співали пісень, декламували вірші, розповідали про себе, відповідали на запитання – все іноземними мовами. Саме так у середу, 25 жовтня, в Канівському міському будинку культури проходив публічний урок-квест англійської і німецької мов. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Відкривали урок-квест заступник міського голови Наталія Матінова і один із ініціаторів заходу – головний спеціаліст відділу освіти, вчитель німецької мови Тетяна Яковіна.

– Другий рік поспіль у Каневі відбувається освітньо-культурологічний марафон з популяризації вивчення іноземних мов. І це прекрасно, – наголосила у вітальному слові Н.Матінова. – Хочу подякувати всім ініціаторам, організаторам, учасникам команд цих заходів та педагогам, які готували цих дітей. Сподіваюсь, що наступного року глядачі також захочуть приєднатися і вийдуть на цю сцену вже як учасники подібних заходів.

– Цей рік присвячений німецькій мові в Україні та українській культурі в Німеччині. Цим заходом ми фактично започатковуємо рік німецької мови в Каневі, – відзначила головний спеціаліст відділу освіти Т.Яковіна.

Змагалися за звання найкращих знавців іноземних мов дві команди – «Шалені дівчата» і «Круті хлопці», до яких ввійшли представники всіх навчальних закладів міста.

Протягом заходу учасники показували свої здібності і знання розповідаючи про себе, відповідаючи на питання про Німеччину та Великобританію, ставлячи театральні міні-сценки, співаючи пісень та вгадуючи мелодії популярних композицій іноземних виконавців. До кожного завдання юнаки й дівчата підійшли відповідально, демонструючи не тільки своє володіння іноземними мовами, а й креативність, почуття гумору, акторську майстерність та вміння працювати з публікою.

Підтримати сміливців прийшли батьки учасників команд та численні друзі, однокласники й педагоги шкіл міста. Зал міського будинку культури був заповнений вщент. За дві години, що тривав захід, глядачі здійснили віртуальну мандрівку європейськими країнами, та вкотре переконалися, що вивчати іноземні мови дійсно легко і цікаво, адже саме під таким девізом проходив захід.

Зрештою, прискіпливе журі, яке оцінювало команди, визначили переможця. Ними стали канівські «Круті хлопці», які з першого конкурсу вирвалися вперед. Як «Шалені дівчата» не намагалися наздогнати юнаків, перше місце вони вибороли у чесній і красивій боротьбі, при цьому залишившись справжніми джентльменами, адже ще на початку гри подарували красуням квіти. Насамкінець всі учасники були відзначені грамотами Канівського міського голови. Також школярі отримали подарунки та солодкі призи від організаторів і спонсорів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x