«Черкаські Мавпи» з рекордним показником пройшли до чвертьфіналу Кубка України

«Черкаські Мавпи» з рекордним показником пройшли до чвертьфіналу Кубка України

«Черкаські Мавпи» пробилися до наступної стадії Кубку України з баскетболу. Команда Максима Міхельсона в результативному матчі обіграла «Золотой Век» з Кропивницького. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

БК «Золотой Век» – БК «Черкаські Мавпи» 96:124 (29:26, 23:40, 27:33, 17:25)
Перший матч 93:69 для «Мавп»
БК «Золотой Век»: Унгурян – 25оч;Дробязко – 17оч.
БК «Черкаські Мавпи»: Кобець – 24оч; Кольченко – 21оч; Джефферсон, Белфілд, Джуріч – всі по 12.

Хід гри:
«Черкаські Мавпи» потужніше розпочали матч та організували міні-ривок 0:4, проте господарі паркету швидко відігрались зусиллями Унгуряна та Юрченка. Після цього команди деякий час грали нарівні, поки молодий Сосой своїм дальнім влучанням не зробив +7 для Кропивницького. До кінця ж чверті «Мавпи» так і не змогли відігратися, хоча відставання все ж скоротили до трьох пунктів.

У другій десятихвилинці на глядачів очікувало справжнє шоу від гравців на паркеті. За 10 хвилин періоду команди на двох набрали 63 бали, 40 з яких було в активі черкаського клубу.

У другій половині гри колективи не скинули обертів та продовжили тішити глядачів надзвичайно високим відсотком реалізації кидків. Відразу 7 баскетболістів з Черкас та 5 з Кропивницького набрали в підсумку двозначну кількість очок. Завершилася ж гра з рахунком 96:124. Така результативна гра обох колективів дозволила встановити новий рекорд за цим показником – 220 балів набрали команди на двох за матч, що є абсолютним рекордом результативності починаючи з 2010 року.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x