Драбівчанин помстився роботодавцю

Драбівчанин помстився роботодавцю

Драбівчанин вирішив помститися місцевому підприємцю за те, що з ним не розрахувались за виконану роботу. Пошкодивши вікно магазину зловмисник викрав товару на суму 3500 гривень. Через декілька годин правоохоронці затримали крадія в сусідньому селі. Повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернулась продавець одного з місцевих магазинів, яка повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що прийшовши на роботу вона виявила пошкоджене вікно, а в середині розкиданий товар. Прибувши на місце пригоди експерти провели ретельний огляд. Зі слів господарів магазину стало відомо, що з торгових вітрин зникли продукти харчування і алкоголь на кругленьку суму.
В розмові з працівниками закладу працівники міліції дізналися, що напередодні прилеглу територію магазину прибирав місцевий житель, якому власник заборгував гроші. Прямуючи до будинку підозрюваного, правоохоронці побачили чоловіка, який перебував у стані алкогольного та ніс декілька великих господарських сумок. Як виявилось, це був саме той кого розшукували працівники міліції. Підозрюваного відразу було затримано і доставлено до райвідділу міліції.

Наразі зловмисника затримано, з ним працюють слідчі. Його дії кваліфіковані за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та відкрито кримінальні провадження. За вчинення такого правопорушення зловмисник може потрапити до в’язниці на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x