Черкаські боксерки – з нагородами чемпіонату України

Черкаські боксерки – з нагородами чемпіонату України

З 5 до 11 лютого в місті Рівне відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок. Провели його в чотирьох вікових групах: еліта, молодь, юніорки, дівчата. Загалом у змаганнях взяли учать 241 спортсменка у складі 22 команд зі всієї України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Черкаські боксерки – з нагородами чемпіонату України Черкащину на чемпіонаті представляла збірна команда області у складі 19 спортсменок, які змагалися у вікових групах серед еліти, молоді, юніорок та дівчат.

На чемпіонаті черкащанки продемонстрували чудовий результат, адже до медальної скарбнички здобули золото чемпіонату, срібло та 9 бронзових нагород. Золото чемпіонату серед молоді здобула Кароліна Махно. Також звання майстра спорту України виконала Анастасія Ковальчук. У командному заліку черкащанки серед еліти посіли 3 місце серед 18 команд, серед молоді – 8 місце із 18 команд, серед юніорок розділили 13-14 місце серед 18 команд та серед дівчат – 5 місце із 21 команди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x