Соки, які допоможуть вам схуднути

Соки, які допоможуть вам схуднути

Завершення зими – чудовий час для очищення організму від шлаків і позбавлення від зайвих кілограмів. До того ж, запаси вітамінів починають вичерпуватися, тож пора дістати з шафи соковижималку і розпочати курс овочевих та фруктових соків.

Пропонуємо рецепти напоїв, що допоможуть спалити зайвий жир і вивести шлаки з організму, що додасть вам сил і краси.
Селера і буряк. Селера насичена клітковиною, а буряк є потужним антиоксидантом. Змішайте у блендері кілька стебел селери і 1–1/2 буряка, додайте трохи води (50 мл). Вилийте суміш у склянку, прикрасивши шматочком лимона.

Морква, імбир і яблуко. Цей сік містить багато лимонної кислоти, тому чудово підходить для втрати ваги. Кілька штук моркви, яблук і невеликий шматок імбиру (1–2 см), наріжте кубиками і збивайте у блендері до однорідності. Можна додати трохи льоду або холодної води (50 мл).

Яблуко, капуста і лимон. Напій багатий на вітамін А, кальцій і має антиканцерогенні властивості. До того ж, він також допоможе привести у тонус м\’язи. Усі інгредієнти слід збивати до однорідної маси у блендері. Прийом такого соку замість вечері допоможе позбутися зайвих сантиметрів на талії і надасть шкірі сяяння.

Апельсин, морква і буряк. Така суміш – потужний заряд вітамінів і поживних речовин. Кисло-солодкий сік допомагає знизити вагу, вивести токсини й оздоровити шкіру. Можна додати ще і яблуко, так сік буде ще корисніший. Приймати такий сік слід натщесерце щоранку протягом тижня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x