На Канівщині провели щорічну зимову спартакіаду

На Канівщині провели щорічну зимову спартакіаду

З нагоди річниці визволення від фашистських загарбників 17 лютого в Таганчанській загальноосвітній школі відбулася щорічна традиційна зимова спартакіада серед колективів фізкультури. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

На урочистій лінійці учасників змагань привітали голова Канівської районної ради Олег Лактіонов та Таганчанський сільський голова Олександр Пождема, які побажали удачі та спортивних перемог.

У змаганнях взяли участь 8 команд з сіл Бобриця, Межиріч, Мельники, Таганча, Козарівка, команда с. Ліпляве (Ліплявська ОТГ) та команди зі Степанецької ОТГ – села Степанці та Мартинівка.

Спартакіада проводилася з таких видів спорту, як стрільба з гвинтівки, шашки, дартс, кидки м’яча в баскетбольне кільце, піднімання гирі, перетягування канату, змагання з волейболу серед дівчат. Найбільш видовищнішими видами програми стали змагання з волейболу та перетягування канату серед дівчат.

Перше загальнокомандне місце третій рік поспіль здобула команда Бобрицької сільської ради, другу сходинку посіла команда Межиріцької сільської ради, з «бронзою» завершила змагання команда Таганчанської сільської ради.

Усі переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти, медалі, а учасники, які вибороли «золото» в особистих та командних змаганнях отримали подарунки від місцевого депутата.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x