У Черкаській ОДА оголосили про люстрацію

У Черкаській ОДА оголосили про люстрацію

Усі керівники департаментів, управлінь черкаської обласної державної адміністрації та комунальних підприємств обласної ради мають написати заяви на звільнення. Про це працівникам Черкаської ОДА оголосила президія Обласної народної ради. Інформує прес-служба ОДА.
Згідно протокольного рішення №6 від Президії Черкаської обласної народної ради 21 березня 2014 року необхідно звільнити всіх керівників структурних підрозділів ОДА із займаних посад, як осіб, які дискредитували себе роботою на злочинний режим Януковича-Тулуба.
– Я прошу керівників у найближчий тиждень написати заяви на звільнення. На сьогодні – це вимоги часу й суспільства, інтереси якого представляє ця народна рада, – звернувся до колег Юрій Ткаченко.

Разом із тим обласний очільник повідомив, що звільнені працівники можуть подати свої кандидатури на розгляд народної ради. Якщо вони зможуть довести громаді свої професійні якості й народна рада їх затвердить, такі кандидати за підписом голови будуть направлені на затвердження до відповідних міністерств і відомств у Київ або винесені на конкурс. Така процедура активно відбувається по майбутньому керівнику управління сім’ї, молоді і спорту.

– Голова облдержадміністрації пішов на нетрадиційний крок – публічне погодження керівників із громадськістю. Хоча такі дії вимагають багато часу, разом із тим вони забезпечують виконання пункту Конституції, яка говорить про те, що джерелом влади у країні є народ, – зауважив член президії народної ради Віталій Коваль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x