Черкаські студенти змагалися за Кубок Азоту

Черкаські студенти змагалися за Кубок Азоту

У Черкасах пройшли матчі другого туру Весняного Кубка Азоту серед команд вищих та професійних навчальних закладів. У стінах спорткомплексу ПАТ «Азоту» відбулося чотири матчі Весняного Кубка Азоту серед студентів. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Спочатку на майданчик вийшли команди Вищої ліги, а саме інституту фізичної культури (ЧНУ) та черкаської філії Європейського університету. Зустріч проходила за повного домінування студентів ЧНУ.

В іншому матчі, котрий проходив у стінах ЧНУ, зустрічалися дві команди цього навчального закладу. Зустріч «Богдана» та «Феніксу» була досить рівною. Втім гравці «Феніксу» краще проявили себе й зуміли переграти принципового суперника з мінімальною перевагою – 3 : 2.

Далі на майданчик вийшли команди Першої ліги. Справжня «заруба» розгорілася між футболістами двох коледжів: Черкаського художньо-технічного та Бізнес-коледжу. Жоден з колективів не зумів перехилити шальку терезів на свій бік. Тому 1 : 1.

Результативний матч провели команди Черкаського професійного автодорожнього ліцею та Черкаського політехнічного технікуму. Гравці політехнічного технікуму грали більш зібрано та гостро. Активні дії ЧПТ знайшли відображення й в рахунку – 4 : 1 після першого тайму. У підсумку 7 : 4, «ЧПТ» заслужено перемагає.

Ну і завершували програму другого туру змагань другий матч ЧПТ та другий матч ЧДБК. Другий поспіль матч не зіграв у пасив команді ЧПТ. Навіть два голи від Бізнес-коледжу не змінили остаточного результату матчу. 5 : 2, тріумфальний день для ЧПТ на Кубку Азоту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x