На Кам’янщині хлопець обікрав жителя сусіднього села

На Кам’янщині хлопець обікрав жителя сусіднього села

Дільничний інспектор Кам\’янського районного відділу міліції спільно з громадським помічником затримали зловмисника, який обікрав 49-річного селянина. Викрадені ним речі були повернуті потерпілому. Триває слідство. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До дільничного інспектора міліції одного із сіл району звернувся громадський помічник та повідомив, що на околиці села невідома особа обікрала його односельця. Зі слів потерпілого правоохоронець дізнався, що до обіду його вдома не було. Коли він повернувся, то виявив крадіжку запасних частин до сільськогосподарської техніки, крім того хтось виніс металеві речі з його підсобного приміщення та поскладав біля хати. Чоловік наголосив, що ближче до вечора до його будинку на скутері під’їхав невідомий хлопець та побачивши, що господар вдома почав розпитувати, як проїхати до сусіднього села.

Так під час перевірки сусіднього села в одному із молодиків потерпілий впізнав свого «гостя». Під час розмови з правоохоронцем 19-річний хлопець зізнався у скоєному та розповів, що катався на мопеді по полях із одного села в інше. На околиці сусіднього села побачив хату, в дворі якої нікого не було, тож молодик вирішив підзаробити, викравши металеві речі. З підсобного приміщення молодик виніс запчастини до трактора та різні металеві речі. Частину награбованого він забрав із собою, а за іншою вирішив повернутися пізніше. Проте забрати решту металу зловмиснику завадив господар будинку, який повернувся додому.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Кам\’янського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x