Роботу Центру надання адміністративних послуг на Черкащині планують удосконалити

Роботу Центру надання адміністративних послуг на Черкащині планують удосконалити

Учора, 16 липня перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова провела в Черкаській райдержадміністрації нараду-зустріч. Захід мав на меті обговорення питання щодо поліпшення роботи районного Центру надання адміністративних послуг. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

У нараді взяли участь очільники району Костянтин Омаргалієв й Анатолій Яріш, також було запрошено відповідальних в області та районі за надання адміністративних послуг населенню.

Оглянувши ЦНАП Наталія Старікова зазначила, що роботу організовано належним чином та є всі умови для того, щоб він працював так само як у місті.

Під час зустрічі Костянтин Омаргалієв запевнив присутніх, що район готовий до змін, вже проведено ряд нарад з цього питання і найближчим часом послуги надаватимуться у повному обсязі.

У ході обговорення учасники погодилися, що першочерговим завданням є забезпечення відділу адміністративно-дозвільних процедур райдержадміністрації додатковими штатними одиницями. Потрібно збільшувати кількість людей, що працюють з договорами, тому що наразі дуже багато охочих реєструвати землю. Також є необхідність проведення навчання адміністраторів для підвищення їхньої компетентності, покращення і пришвидшення процесу прийому договорів.

Нагадаємо, що оновлена система надання адміністративних послуг спрямована на те, щоб викорінити колишні недоліки, серед яких неоперативність роботи та надання хабара реєстраторам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x