Черкаські веслярі з Відкритого чемпіонату повернулись з нагородами

Черкаські веслярі з Відкритого чемпіонату повернулись з нагородами

Із низкою нагород повернулися черкаські веслярі з Відкритого чемпіонату ФСТ «Україна». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкаські веслярі продовжують переможний сезон. Спортсмени у черговий раз засвідчили свій високий рівень підготовки. Цього разу вони поповнили свою колекцію нагород медалями чемпіонату ФСТ «Україна» з веслування на байдарках та каное. Честь Черкащині на цій престижній першості відстоювали вихованці місцевої ДЮСШ з веслування. Суперниками черкасців стали кращі спортсмени із різних куточків України. За нагороди водної першості боролися спортсмени віком від 18 до 23 років.

Золото в каное-одиночці на дистанціях 1000 та 200 метрів в актив черкаської команди першим здобув Владислав Сікало. Опісля доповнив його ще й сріблом в каное-одиночці на 500 метрів та командною бронзою з Максимом Коваленком в каное-двійці на 200 метрів. Ще дві бронзи для збірної Черкас виборола Анастасія Сотнікова в каное-одиночці на дистанціях 500 та 200 метрів. Спортсменів підготували тренери Віктор Шевченко та Анна Тертична.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x