У Черкасах обікрали дві крамниці

У Черкасах обікрали дві крамниці

Місцевий житель, який тільки-но звільнився з місць позбавлення волі, знову затриманий за вчинення кримінального правопорушення. Зловмисник обікрав дві крамниці в місті Черкаси. Наразі він дає покази, за вчинене йому загрожує до п’яти років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Вранці до чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернулася продавець однієї з крамниць міста та повідомила про крадіжку. В другій половині дня до чергового райвідділу звернулося керівництво іншої крамниці та також повідомило про крадіжку. В обох випадках на місця події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу. Оперативні працівники проводячи розшукові заходи швидко встановили особу крадія, ним виявився 39-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Встановивши його місце знаходження працівники міліції доставили зловмисника до райвідділу міліції. В кабінеті слідчого чоловік розповів, що йому не вистачало коштів і тому зважився на крадіжку. Гуляючи містом, заходив до крамниць, де було багато відвідувачів та роблячи вигляд, що довго вибирає товар, непомітно ховав речі під олімпійкою та виносив з магазину. Викрадене продав на місцевому ринку по нижчій ціні а виручені кошти витратив на свої потреби.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x