Черкаські баскетболісти повернулися з чемпіонату Європи

Черкаські баскетболісти повернулися з чемпіонату Європи

Учора ввечері гравці «Черкаських Мавп», які блискуче виступили на юнацькому чемпіонаті Європи, повернулися до Черкас. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі команди.

Хлопці Максима Міхельсона протягом двох тижнів провели у Болгарії 9 матчів, за підсумками яких здобули срібні нагороди турніру.

До Черкас прибула левова частка гравців збірної, а саме – вісім. Окрім Павлова, всі решта є гравцями «Черкаських Мавп». З автобусу хлопці вийшли втомлені, але задоволені собою. Кажуть, окрім приписки у дивізіоні «А» для України, у Болгарії вони здобули ще й неоціненний досвід.
Черкащани кажуть, що вони дуже хотіли виграти для України перший міжнародний турнір за останні роки. За їх словами, однією з головних проблем програного фіналу було психологічне спустошення після важкого півфіналу.

Вже незабаром шестеро гравців юнацької збірної України розпочнуть підготовку до сезону у Суперлізі в складі головної команди «Черкаських Мавп». Так, захищатимуть честь Черкас Максим Мірошніченко, Олександр Кобець, Нікіта Руслов, Андрій Шаламов та Євгеній Балабан. Ще двоє черкасців, Святослав Михайлюк та Ілля Антонєнко, сезон розпочнуть у США. Михайлюк гратиме за коледж «Канзас», а Антонєнко намагатиметься пробити собі шлях до NCAA через баскетбольну академію IMG Academy.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x