ОСББ черкаських депутатів не цікавить

ОСББ черкаських депутатів не цікавить

Громадські слухання з обговорення проекту Програми підтримки ОСББ у м. Черкаси на 2015-2017 роки «Формування ефективного власника житла», призначені на 28 серпня, вчора не відбулись через відсутність кворуму. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Зокрема, на громадські слухання, які мали відбутись у будинку ім. І. Кулика, зареєструвались лише 50 учасників.

Тоді як згідно з «Положенням про проведенням громадських слухань у м. Черкаси», необхідним мінімумом загальноміських громадських слухань є наявність не менше трьохсот зареєстрованих учасників у залі.

Виступаючи перед нечисленними присутніми, які завітали того дня на громадські слухання до міського будинку ім. І.Кулика, перший заступник міського голови Віктор Беззубенко припустив, що невисока активність громадськості щодо запропонованої теми обговорення викликана перш за все загостренням суспільно-політичної ситуації в державі та воєнними діями, які точаться на Сході Україні. Тому нині вся увага суспільства прикута до подій, які відбуваються на Сході нашої державі.

У свою чергу, Віктор Анатолійович відзначив, що сподівається на якнайшвидше врегулювання воєнного конфлікту і настання стабільності в нашій державі.

Разом з тим, повідомив, що про наступну дату проведення громадських слухань на зазначену тему, буде заздалегідь проінформовано громадськість через офіційний сайт Черкаської міської ради та засоби масової інформації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x