На Монастирищині хочуть обмежити в часі роботу розважальних закладів

На Монастирищині хочуть обмежити в часі роботу розважальних закладів

30 вересня 2014 року відбулося засідання чергової тридцять четвертої сесії Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 23 питання, що попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій та президії районної ради. Відкрив і вів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк. Про це «Нову Добу» поінформували в Монастирищенській РДА.

Розглядаючи питання порядку денного, обранці на початку пленарного засідання заслухали інформацію прокурора району Романа Павленка та начальника райвідділу УМВС України в Черкаській області Володимира Ярового про стан протидії злочинності за І півріччя 2014 року.

Заступник голови районної ради Тарас Пачесюк доповів сесії про необхідність внесення змін до рішення районної ради про районний бюджет на 2014 рік. Після проведеного обговорення депутати проголосували за виділення коштів на утримання галузей освіти, медицини та соціального захисту населення району.

У ході роботи депутати внесли ряд змін до районних програм «Територіальна оборона на 2014–2015 роки», «Призовна дільниця» на 2014–2016 роки, програми підвищення енергоефективності і зменшення споживання енергоносіїв Монастирищенського району на 2012–2015 роки та рішень районної ради щодо структури і чисельності закладів освіти та установ охорони здоров’я району.

Під час пленарного засідання було затверджено Статут Зюбриської ЗОШ І ступеня та погоджено призначення директора Шабастівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Крім того, з ініціативи голови Монастирищенської райдержадміністрації сесія районної ради прийняла звернення депутатів районної ради до міської, селищної, сільських рад району щодо встановлення часових обмежень у роботі закладів торгівлі, громадського харчування, розважальних закладів, нічних клубів та додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

Депутати також звільнили від плати за харчування дітей пільгових категорій, які проживають і навчаються в спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів «Обдарованість», затвердили список присяжних Монастирищенського районного суду, звіти про проведення незалежної оцінки колісних транспортних засобів та визначили план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, а також розглянули низку питань щодо управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x